Honger!

Hele dagen aan het werk. Het is laat. Mijn beoordeling wacht. Mijn assesment is waarschijnlijk ergens volgende week. Mijn digitale portfolio is nog niet af. Ik zit nog steeds met mijn koptelefoon op html-codes te ontcijferen, ervoor te zorgen dat het tot op de pixel klopt, elk lettertype gelijk etc. etc. Pietepeuterig werk. Ik wil er af en toe heel hard van gaan schreeuwen.

Een vriend van me stuurde me vanmiddag een link. Geen tijd. Geen zin. Te geconcentreerd. Allemaal smoesjes om maar niet afgeleid te worden. Tot nu. Ik ga zo slapen. Met een glimlach op mijn lippen en pijn in mijn buik van het lachen.

( Onze dames trekken alleen niet aan onze oren en hebben geen honkbalknuppels ergens verstopt liggen. De schijnheiligheid op het einde komt me wel heel bekend voor……)

2 Reacties op “Honger!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: