Hoek van Holland

Dier mocht een auto uitkiezen op zijn werk. Een nieuwe auto. Het luxeprobleem diende zich aan. Wordt het een Seat Leon of een Audi A3? Een keuze die eigenlijk te belachelijk voor woorden is als je nadenkt over de nieuwprijs van deze auto’s. Na lang twijfelen heeft Dier de Leon gekozen en ik was al verliefd toen ik optrekte bij het stoplicht tijdens de proefrit. Wat een heerlijke auto.

Naast een gloednieuwe auto van de baas, ook een benzinepas van de baas. We hebben tegenwoordig zelfs handdoeken van de baas omdat de Leon graag benzine slurpt, wij dus veel moeten tanken en dus veel zegeltjes kunnen sparen van de Shell. In januari werd de Leon afgeleverd. Het is nu oktober en er staat nog geen 15.000 kilometer op de teller. Het bedrag waar de auto van uitgezocht mocht worden, gaat uit van 30.000 kilometer per jaar. We hebben dus nog wat af te rijden, te tanken en te sparen (anders is het zonde van het geld wat elke maand neergelegd moet worden voor de leasebak).

Aangezien de kilometers nog lang niet aan de max zitten, besloten Dier en ik dagjesmensen te worden. Af en toe een dag in het weekend gewoon ergens naar toe rijden. Uitstappen, winkelen, terrasje pakken, eten en weer naar huis rijden. We hebben voor de zomer al een dagje Maastricht gedaan. Afgelopen zondag was Hoek van Holland aan de beurt. Een klein plaatsje, eigenlijk hartstikke dicht in de buurt, maar zeker de moeite waard. We hebben T. en M. opgepikt. We hebben de hele middag gelopen, lieve schaapjes gezien, oude mensen van hun rollators afgeduwd, een ijsje gegeten, bootjes gekeken, een terrasje gepakt, (de winkeltjes waren dicht) en we zijn lekker uit eten geweest bij de Italiaan. In november doen we een weekendje Dusseldörf met T. en M.
Niet omdat we het nou zo leuk vinden. De Leon moet gewoon kilometers maken….

Hoekvanholland_013Hoekvanholland_015_1Hoekvanholland_017
Hoekvanholland_020Hoekvanholland_023Img_1778
Img_1771_3Img_1774_2Hoekvanholland_019
Img_1785Img_1790Img_1795

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: