Kalimera, Kalispera, Kalinichta

De laatste was hangt buiten en er ligt een berg strijk binnen mijn gezichtsveld waar ik iedere keer als mijn blik erop valt, een beetje van schrik.

Dier en ik hebben drie weken lang uitgerust. We hebben heel Samos gezien op de scooter. We hebben ons helemaal gek gelezen en Dier is verslaafd geraakt aan Sudoku (!).

De poezen willen de hele dag aandacht en luxe kroelbehandelingen. Onze dames hebben een aardige buik gekregen. Of het nou ligt aan de scharminkels die we drie weken lang gezien hebben en deze vergelijken met onze poezenworsten weet ik niet, maar ze gaan op dieet. Net als ondergetekende. 8 kilo. 8 kilo erbij in drie weken. Nou ja, met die 5 die eraf waren voor de vakantie, zijn het er technisch natuurlijk maar 3….

Ik heb om de dag mijn email nagekeken op vakantie om te kijken of de twee verslagen die ik ingeleverd heb voor onze vakantie voldoende beoordeeld waren. De ene wel, de andere niet. Daar kwam ik daar pas achter toen we terug waren omdat ik één emailadres vergat na te kijken op vakantie. Misschien moet ik maar een heleboel emailadressen gaan schrappen. Wanadoo, casema, universiteit, school, hotmail én gmail is misschien toch een beetje teveel van het goede…

Voor het eind van de week moet mijn laatste cijfer binnen zijn op de administratie. Dat betekent mijn nota herzien, inleveren en na laten kijken, binnen 5 dagen. We zijn net 24 uur terug en ik heb weer een beetje stresssssh. Dit omdat ik geen kleine dingetjes aan moet passen, maar bijna de hele nota moet herschrijven, anders indelen en beargumenteerde meningen moet geven.

Kate Nash zingt haar heerlijke liedjes door mijn koptelefoon. Ik ben afgesloten van ieder geluid om me heen behalve haar stem. De strijk moet maar even wachten. Ook de belevenissen van onze drie weken luieren. Ze komen wel hoor, die spannende verhalen.

Als ik naar onderstaande foto’s kijk, maak ik me ineens niet meer zo druk en ben ik ervan overtuigd dat het allemaal goed komt met die nota…..

Vakantie_samos_2007_104  Vakantie_samos_2007_049

Vakantie_samos_2007_002 Img_2341

Eén reactie op “Kalimera, Kalispera, Kalinichta”

  1. Mooooooooie foto’s! Ik ben benieuwd naar je verhalen mop!
    En niet teveel stressen hoor, je kunt maar één letter tegelijk schrijven… Ga je het redden? Ik zal iig voor je duimen lief!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: