Chihuahua

We zijn net verhuisd en hebben een hele grote (bijna) witte muur. Het leek ons erg cool om op die muur films te kijken. Dus hebben wij sinds kort een beamer.

Wij houden er niet zo van om elke week klaar te gaan zitten op een bepaalde tijd, zodat we een of andere serie kunnen zien. Wij kijken liever 1 of 2 (of 5) afleveringen achter elkaar. Na Stargate SG-1 (seizoen 1 t/m 10), Stargate Atlantis (seizoen 1 t/m 3), The OC (seizoen 1 t/m 4), Grey’s Anatomy (seizoen 1 t/m 3), Star Trek Enterprise (seizoen 1 t/m 3), Lost (seizoen 1 t/m 3) The 4400 (seizoen 1 t/m 3), Supernatural (seizoen 1 en 2)  en Heroes (seizoen 1), werd het tijd om een nieuwe serie te proberen: Battlestar Galactica.

Mijn Dier had de afleveringen waar we waren gebleven gisteravond al zitten kijken, dus ik moest er twee inhalen. Ondertussen ging Dier even slapen. Na de twee afleveringen probeerde ik hem wakker te maken. Na wat gemurmel ("Niet doen", "laat me liggen" en "JA! Ik kom er zo uit! Zeur niet zo!") besloot ik dat het een hopeloze zaak was. Ik ging heerlijk alleen in onze eigen thuisbioscoop genieten van de volgende twee afleveringen.

Nog geen half uur geleden werd mijn Dier luid gewekt door een mug in onze slaapkamer en stommelde hij slaapdronken naar zijn computer. Na 4x klikken vroeg hij me hoe die chihuahua uit Star Wars ook alweer heette en ik proestte het uit van het lachen.

Ter vergelijking de volgende foto’s:

Chihuahua
Chihuahua

Chewbacca

Chewie

2 Reacties op “Chihuahua”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: